Geo-Kids excusie Staringgroeve in Losser 15 Juni 2024

Deze zaterdag (15 Juni) zijn wij naar Losser gereden om in de groeve te gaan zoeken naar fossielen. We zijn eerst naar een museum gegaan om daar uitleg te krijgen en om te kijken naar wat we allemaal kunnen vinden. Als je niets bij je had kon je daar ook spullen lenen, dat was wel fijn. Daarna zijn we naar de groeve gereden die 5 minuten verderop was. Het is wel een kleine groeven, maar ook echt heel leuk. Er waren ook wat vondsten en stukjes die mee werden genomen naar het museum voor verder onderzoek. Soms was iets vinden erg lastig en soms ook heel makkelijk en de mensen die mee waren van het museum waren heel aardig en kunnen je helpen. Groetjes Nika

Geschreven door een van onze Geo- Kids reporters: Nika

1 Reactie on “Geo-Kids excusie Staringgroeve in Losser 15 Juni 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait