Geo-Kids middag 8 juni 2024 Slijpen, Mergel peuteren Bergplaets Berghem

Iedereen kwam binnen. eerst gaf Martijn korte informatie over de stenen die er waren. Na de speech ging iedereen stenen slijpen, uitkerven of stenen doormidden slaan met een hamer en beitel. Er waren wafels, koeken, tomaten en ranja om te snacken. We hadden een loterij voor een bergkristal uit Marokko en een mooie fluoriet uit Spanje. Toen moesten we helaas opruimen en iedereen mocht nog een mooie steen uitkiezen. Ook kreeg iedereen een vakantiepakket mee naar huis, waarmee je je eigen kristal te maken. Het was een gezellige en een chaotische dag.

Geschreven door een van onze Geo- Kids reporters: Paul Camp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait