Geo-Kids excursie naar de Maasvlakte 17 maart 2024

Zondag 17 maart zijn we met de Geo-Kids naar de Maasvlakte geweest. We kwamen aan op een strand met een paar grote windmolens. Het was die dag helaas best wel koud en het regende soms. De lucht was ook heel grijs en ook dat was jammer. Maar gelukkig heb ik samen met m’n pa veel gevonden, voornamelijk wat versteende botstukjes en stukken versteend hout. En ik heb ook wat versteende schelpen gevonden. Ik heb hieronder foto’s van mijn vondsten. De vondst die ik persoonlijk het mooist vond is een hele haaientand met twee zijtandjes, maar die was helaas door iemand anders gevonden. Ik hoopte dat ik een mammoet kies zou vinden, maar die kans was natuurlijk niet zo groot….
Ik vond het een super leuke dag, al werden mijn handen superkoud! De volgende keer ben ik er graag weer bij!
Groetjes, Thomas Stoop (en mijn pa!)

Geschreven door een van onze Geo-Kids reporters: Thomas Stoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait