Hans Cremers

Ik ben Hans. Ik woon samen met Bianca en teckel Laika in het mooie Boxmeer. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in geologie en de geschiedenis van de vorming van landschappen. Als kind verzamelde ik zowel mineralen als fossielen en schelpen. Later ben ik meer richting mineralen gegaan.

Secretaris, beurscoördinator en lid van de excursiecommissie.

Het liefste ga ik natuurlijk mineralen zoeken. Maar omdat dit niet altijd kan en er ook niet onbeperkt plek in huis is heb ik ook andere hobby’s. Zo houd ik van wandelen met onze teckel Laika en van koken. Ook gaat er veel tijd in de GEO zitten, en in het bedrijfje van Bianca, Hidden Gem Minerals.

Vanaf mijn 16e levensjaar kom ik al bij de beurs van GEO Oss. Na een aantal jaren ben ik donateur geworden tijdens of vlak na de beurs, omdat ik enthousiast gemaakt was door Peter Stokman.

Pfff… dat is erg lastig. Het kiezen van je mooiste stuk uit een verzameling is eigenlijk niet te doen. Eén van de mooiste herinneringen heb ik aan een stuk celestien dat ik in Spanje heb gevonden op een trip samen met andere GEO donateurs.