Workshop Wire Wrapping

Op 17 Januari 2024 was er via de Geo-Oss een workshop wire wrapping georganiseerd. Deze werd gegeven door Rianne Rouw-Reffeltrath.

Rianne heeft haar eigen bedrijfje “Bodemschatjes” . Zij maakt en verkoopt sieraden die gemaakt zijn op basis van wire wrapping (sieraden maken van mineraal en het wikkelen van draden).

Onder genot van koffie/thee en een hele berg lekkernijen en 10 dames kregen wij stap voor stap uitleg en hulp om onze eigen cabochon (in vorm geslepen mineraal) met fijn zilverdraad in te wikkelen, draaien en te freubelen en het om te toveren naar een prachtige hanger. Ikzelf heb een hoop knutselervaring, maar wire wrapping had ik nog nooit gedaan. Wat een super leuke ervaring was dit om te leren en te doen. Sommige van ons denken er zelfs over om na deze workshop dit als nieuwe hobby te maken.

Rianne onwijs bedankt voor de leuke ervaring en middag. Je hebt het super gedaan en dank dat wij je eerste “cursisten” mochten zijn. Bianca en Joyce super bedankt voor het organiseren van deze gezellige, leuke, leerzame en goed verzorgde middag. En ik denk dat ik namens alle 10 deelnemers kan zeggen dat zo’n workshop wire wrapping zeker voor herhaling vatbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait