Geo Oss Pub Quiz

Geo Oss Pub Quiz

Wanneer

19 januari 2023    
19:45 - 22:00

Waar

De Berchplaets
Sportstraat 3, Berghem, Noord-Brabant, 5351 BZ

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Voor de 6e keer organiseren we de Geo Oss Pub Quiz. Dit jaar doen we het alleen een beetje anders en zal de quiz individueel via computer of smartphone via www.kahoot.it gespeelt worden. 6 Geo Oss donateurs hebben ieder een eigen quiz gemaakt waarbij er diverse thema’s aan bod komen.

Nadat de vraag in beeld is gekomen dient iedere speler zo snel mogelijk het juiste antwoord te geven binnen de aangegeven tijd. Des te sneller je een juist antwoord geeft des te hoger zal je score zijn. Vervolgens krijgt iedereen te zien of zijn of haar antwoord juist is en hoeveel punten je ervoor krijgt. Daarnaast is er na ieder antwoord een overzicht met een tussentijdse score.

In 6 rondes met elk 15 vragen (van belachelijk simpel tot pittig) reizen we door alle aspecten van onze boeiende hobby, om aan het eind van de avond de winnaars te kunnen huldigen. Iedere ronde wint diegene met de meeste punten een kleine prijs. De winnaar van de avond met de meeste punten gaat er met de hoofdprijs vandoor.

Geo-clubavonden worden maandelijks gehouden in De Berchplaets, Sportstraat 3, Berghem. Voor de clubavonden worden sprekers uitgenodigd die voordrachten houden over – in de regel afwisselend – gesteenten, mineralen, of fossielen. Iedere clubavond is ook te volgen via Zoom.

Een clubavond begint om 19.45 uur en de entree voor niet-donateurs bedraagt € 2. Aan het einde van de clubavond wordt er een prachtig mineraal verloot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait