Sainte-Marie-Aux-Mines 2024

Sainte-Marie-Aux-Mines 2024

Wanneer

28 juni 2024 - 1 juli 2024    
06:00 - 15:00

Waar

Sainte-Marie-aux-Mines
Centre-ville de Sainte Marie aux Mines, Sainte-Marie-aux-Mines, Haut-Rhin, 68160

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

VOL (INSCHRIJVING GESLOTEN). WIL JE NOG MEE? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN BIJ DE EXCURSIELEIDING

Hebben jullie ook die leuke verhalen gehoord en foto’s langs zien komen van de excursies naar de beurs in Frankrijk (Sainte-Marie-aux-Mines) afgelopen jaren? In 2024 gaan we weer en dit is je kans om mee te gaan!

De beurs vindt plaats in het laatste weekend van juni en de excursie duurt van vrijdag 28 juni (vroeg in de ochtend) tot en met maandag 1 juli. Je kunt er ook voor kiezen om op zondagmiddag of -avond al naar huis te rijden als je maandag weer moet werken. Het plan is om gezamenlijk te overnachten (we zullen net als dit jaar proberen een groepsaccommodatie te boeken, maar de mogelijkheden hangen af van de groepsgrootte). We gaan daarbij uit van drie overnachtingen, namelijk vrijdag tot en met maandag. In tegenstelling tot voorgaande jaren, gaan we dit jaar uit van eigen vervoer, waarbij deelnemers uiteraard wel de mogelijkheid hebben om samen afspraken te maken over samen rijden.

Meer info over de excursie, de bijbehorende kosten en een inschrijfformulier vind je hieronder in het programma. De inschrijving sluit op vrijdag 17 november 2023. Als je graag mee wilt, dien je uiterlijk op die datum het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier te hebben gemaild aan info@geo-oss.nl en dient ook uiterlijk op die datum de eerste aanbetaling te zijn ontvangen door Stichting GEO.

Wij hebben er in ieder geval weer zin in en hopen dat we er met zijn allen weer een mooi mineraalrijk weekend onder de Franse zon van gaan maken!

Voor de meer informatie over de beurs zie: www.sainte-marie-mineral.com/ (Rechts boven kun je voor Engels of Duits kiezen wanneer je Frans niet zo goed is).

Programma

Vrijdag 28 juni

Heenreis, vertrek vroeg in de morgen met eigen vervoer. We zullen van tevoren een appgroep aanmaken voor de deelnemers waarin eventueel afspraken kunnen worden gemaakt over samen rijden.
Onderweg wanneer mogelijk mineralen zoeken op een nader te bepalen locatie. Anders vrij te besteden middag/avond.

Gezamenlijk dineren.

Overnachting in Frankrijk op ca. 30-60 min. van Sainte-Marie-aux-Mines

Zaterdag 29 juni
Vroeg vertrek (+/- 7.00 uur) om op tijd in Sainte-Marie-aux-Mines te zijn, om dicht bij de beurs te kunnen parkeren. De beurs opent om 9.00 uur, maar het is verstandig om rond 8.00 uur aanwezig te zijn. De beurs sluit om 19.00 uur.
Rond 19.30 uur gezamenlijk diner in Sainte-Marie-aux-Mines, daarna terug naar overnachtingsplek.

Zondag 30 juni
Vroeg vertrek (+/- 7.00 uur) om op tijd in Sainte-Marie-aux-Mines te zijn, om dicht bij de beurs te kunnen parkeren. De beurs opent wederom om 9.00 uur. De beurs sluit om 18.00 uur.

Na sluiting gezamenlijk diner en vertrek terug naar de overnachtingsplek of naar huis voor wie liever op zondag al naar huis rijdt.

Maandag 1 juli
Spullen pakken voor vertrek en als we een gezamenlijk huis boeken er samen voor zorgen dat dit netjes achtergelaten wordt. In de loop van de ochtend vertrek naar huis na hopelijk een geslaagd
weekend SMAM!

Kosten vervoer, hotel en beurs
Indicatie benzinekosten: +/- 1.350 km, bij verbruik van 1:10 en € 2,20/ liter = € 300 per auto. Bij 4 mensen per auto is dat +/- € 75 per persoon.

Overnachting: € 85 per persoon per nacht, voor 3 nachten (op basis van 2 persoons kamers) = € 255 per persoon.
Toeslag 1 persoons kamer (op verzoek en doorgeven uiterlijk bij aanmelding!) ca. € 30 per persoon per nacht.
Entree beurs: € 15 voor twee dagen.
Parkeergeld tussen € 10 en € 15 per voertuig per dag
Tol: afhankelijk van het aantal deelnemers en vervoermiddelen en de te kiezen route.

Daarnaast kosten voor maaltijden (ontbijt afhankelijk van accommodatie die we kunnen boeken) en eigen uitgaven ter plaatse.

Op tijd aanmelden tot en met 17 november 2023
Let op: Aangezien er veel mensen willen overnachten in de buurt van Sainte-Marie-aux-Mines tijdens de beurs, is het nodig om zo snel mogelijk de accomodatie te boeken. Na aanmelding dien je dus direct reeds € 200 per persoon aan te betalen voor de accommodatie. De betaling dient uiterlijk op 17 november 2023 door GEO te zijn ontvangen. Mocht je na aanmelding onverhoopt (om welke
reden dan ook) toch niet mee kunnen, dan ben je wel de kosten verschuldigd die GEO heeft moeten of nog zal moeten maken voor overnachting, entreebewijzen, etc.

Voor aanvang van de excursie, als meer duidelijk is over de groepsgrootte en exacte hoogte van bijvoorbeeld overnachtingskosten, zal informatie worden gedeeld over de tweede voorschotbetaling.
Op dat moment zal de personen die zich aangemeld hebben gevraagd worden deze kosten te voldoen aan Stichting GEO.

Je kunt de bedragen overmaken naar het banknummer NL12RABO0117234524 t.n.v Stichting GEO o.v.v. “ Bijdrage deelname excursie SMAM 2024”

Excursieleiding:
Hans Cremers: 06-10251315
Bianca Schouw: 06-27990562

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait