Jaarfeest

Jaarfeest

Wanneer

22 juli 2023    
13:30 - 22:00

Waar

Gerben Arts
Picardie 49, Gennep, Limburg, 6591 JB

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Beste Geovrienden!

Zoals ieder jaar organiseert Geo Oss ook dit jaar weer een BBQ. Daarom nodigen wij jullie om er op Zaterdag 22 juli een gezellige dag van te maken thuis bij Gerben Arts aan de Picardie 49 te Gennep.

Hoe gaat de dag er ongeveer uitzien?
– Start vanaf 13.30 met koffie/thee en Limburgse Vlaai.
– Net zoals vorig jaar een Veiling van Geo gerelateerde items. Dit zijn o.a. items van Geo Oss, maar je mag ook zelf items zoals mineralen, fossielen, gereedschap etc. meenemen voor de verkoop. De opbrengst is voor degene die iets te koop aanbiedt – de betaling wordt onderling geregeld; contant of via Tikkie. Items hoeven van te voren niet aangemeld te worden.
– Een Stadswandeling door Gennep onder begeleiding van een Gids van ongeveer 1,5 uur.
– En natuurlijk om 18.00 start de BBQ. Graag in de mail ook vermelden wat eventuele dieetwensen zijn (vegan, vegetarisch, pescetarisch, glutenvrij, etc.).
– Na de BBQ kunnen we nog tot in de late uurtjes er een leuk feestje van maken.

De bijdrage vanaf 16 jaar bedraagt € 7,50 per persoon en onder de 16 jaar is gratis. Het bedrag kan op de dag zelf betaald worden via pin of cash.

Dus zien we jullie zaterdag 22 juli om er weer een leuke dag van te maken? Let op aanmelden kan alleen door een mail te sturen naar info@geo-oss.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait